شنبه ۰۵ آبان ۰۳

ویزای توریستی کانادا + شرایط دریافت

۱۹ بازديد

ویزای توریستی کانادا + شرایط دریافت

 

 

ویزای توریستی کانادا، مجوز ورود شما به این کشور است و با هر عنوان و هدفی که بخواهید وارد خاک این کشور شوید، باید ویزای توریستی دریافت کنید. ویزای توریستی با نام ویزای اقامت موقت (TRV) هم شناخته می‌شود و به شهروندان غیر کانادایی اعطا می‌شود که به هدف کار، تحصیل، و یا گشت و گذار، قصد ورود به این کشور را دارند. در این صفحه قصد داریم اطلاعات لازم درباره‌ی ویزای توریستی کانادا را با شما به اشتراک بگذاریم.

 

ویزای توریستی چیست؟

شهروندان برخی کشورها برای رفت‌وآمد به کانادا نیازی به اخذ ویزا ندارند که این موضوع ممکن است به‌علت اعتبار بالای کشور مبدا و یا توافق‌نامه‌ای باشد که دو کشور با یکدیگر دارند. اما ساکنان عموم کشورها مانند ایران، برای وارد شدن به کانادا نیاز به دریافت ویزا دارند. اگر ورود شما به کشور کانادا به نیت کار، تحصیل و… نباشد، ویزایی که برای اقامت موقت به شما تعلق می‌گیرد، ویزای توریستی کانادا یا همان Visitor visa نامیده می‌شود.

ویزای توریستی کانادا، در واقع یک ویزای عمومی است که قبل از سفر به این کشور، باید دریافت کنید؛ حتی اگر هدف از سفر به کانادا، کاری و تحصیلی باشد باز هم برای ورود، به این ویزا نیاز دارید.

 

انواع ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا سه نوع مختلف دارد، اعم از؛ سینگل(یکبار ورود)، مولتیپل(چندبار ورود) و سوپر ویزای والدین. در این بخش قصد داریم به طور مفصل هر یک از این ویزاهای توریستی را بررسی کرده و شرایط اخذ هر کدام را توضیح دهیم.

ویزای سینگل انتری (یکبار ورود)

ویزای سینگل کانادا، مناسب افرادیست که می‌خواهند تنها یک‌بار و با هدف بازدید تفریحی یا رسمی از یک مکان، و یا شرکت در یک رویداد خاص در کانادا حضور داشته باشند.

از لحظه‌ی اخذ این ویزا تا قبل از منقضی شدن تاریخ پاسپورت، می‌توانید یک‌بار وارد کانادا شوید. نکته اینجاست که به محض خروج از خاک کانادا، ویزای شما منقضی می‌شود و برای ورود دوباره، نیاز به اخذ مجدد ویزای توریستی کانادا دارید.

 

ویزای مولتیپل انتری (چندبار ورود)

این ویزا برای افرادی پیشنهاد می‌شود که به‌علل مختلف کاری، خانوادگی و..‌. مدام نیاز به رفت‌وآمد در کانادا دارند. به محض دریافت این ویزا تا پایان اعتبار آن، می‌توانید هر چند بار که نیاز داشتید و هر بار به‌مدت ? ماه، به کانادا بروید و اقامت موقت در آنجا داشته باشید. لحظه‌ی ورودتان به کشور کانادا، باید ویزای توریستی شما اعتبار داشته باشد.

 

زمان اعتبار ویزای توریستی کانادا

همانطور که پیش از این اشاره کردیم، اعتبار هر یک از ویزاها تا حدودی با یکدیگر متفاوت است. اعتبار سوپر ویزای توریستی کانادا و البته مولتیپل ویزا، تا زمان پایان اعتبار پاسپورت شماست امّا اعتبار ویزای سینگل، اگر چه باز هم به اعتبار پاسپورت شما بستگی دارد امّا با ورود شما به خاک کانادا و خارج شدن از آن، ویزای شما بی اعتبار خواهد شد و در صورت نیاز به سفر مجدد به کانادا، باید برای اخذ ویزای توریستی اقدام کنید.

 

هزینه‌ی ویزای توریستی کانادا

اگر قصد داشته باشید که به کمک تیم مهاجرتی گلچین اقدام کنید، هزینه‌ی ویزای توریستی کانادا، معادل 550 دلار خواهد بود که بخشی از آن به سفارت خانه پرداخت می‌شود. این مبلغ شامل هزینه بررسی مدارک ویزا، انگشت نگاری و هزینه پیکاپ می باشد.

 

 

عنوان

هزینه مورد نیاز

بررسی مدارک

100 دلار

انکشت نگاری

85 دلار

پیکاپ

500 هزار تومان

 

 

مراحل اخذ ویزای توریستی کانادا

پیش از اقدام به اخذ ویزای توریستی کانادا، بهتر است اطلاعات تکمیلی درباره‌ی نقشه راه دریافت آن داشته باشید تا در این مسیر دچار سردرگمی نشوید. در این بخش همه‌ی مراحل دریافت ویزای توریستی کانادا، عنوان شده است و با مطالعه‌ی آن می‌توانید ضمن آشنایی با این مراحل، توانایی خود را نیز امکان سنجی کنید.

 

ارائه‌ی درخواست

متقاضیانی که برای ورود به کانادا به ویزای توریستی نیاز دارند، می‌توانند از سه طریق آنلاین، ارسال درخواست به صورت کاغذی و از طریق پست یا حضوری در مرکز درخواست ویزا (VAC) درخواست دهند. اگر به‌صورت خانوادگی سفر می‌کنید، هر یک از اعضای خانواده، از جمله فرزندان تحت تکفل، باید درخواست خود را جداگانه تکمیل و ارسال کنند. با این حال، می‌توانید همه‌ی درخواست‌ها را با هم ارسال کنید.

 

مراجعه به مرکز جمع‌آوری اطلاعات بیومتریک

ممکن است از متقاضیان خواسته شود که اطلاعات بیومتریک را در درخواست خود لحاظ کنند. در این صورت، متقاضی باید اثر انگشت و عکس پرسنلی خود را در یک مرکز جمع‌آوری اطلاعات بیومتریک، که معمولا بخشی داخل سفارت کانادا در سایر کشورهاست، ثبت نماید. اطلاعات بیومتریک را می‌توان پس از ارسال درخواست ویزای توریستی، زمانی که از شما خواسته شد، یا هم‌زمان با ثبت درخواست حضوری در مرکز درخواست ویزا (VAC) ارائه کرد.

پیکاپ
 

در نهایت شما باید به همراه پاسپورت به یک دفتر VAC مراجعه کنید تا طی یک فرآیند تقریبا یک هفته‌ای، ویزای شما به پاسپورتتان الصاق شود‌.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی کانادا

قبل از شروع مراحل پارت قبلی، پیشنهاد می‌کنیم همه‌ی مدارک مورد نیاز خود را برای اخذ ویزای توریستی کانادا تهیه و تنظیم کنید تا در هنگام پیشبرد مراحل، به چالش نخورید. موارد زیر مهمترین مدارکی هستند که به آن‌ها نیاز خواهید داشت.

  • یک قطعه عکس
  • پاسپورت با حداقل یک سال اعتبار
  • پاسپورت‌های قبلی که مهر ویزا دارند
  • ترجمه سند ازدواج
  • مجوز خروج برای افراد زیر 18 سال (و بانوان)
  • نامه تمکن مالی مهر شده
  • گواهی اشتغال به تحصیل برای محصلین
  • فرم درخواست ویزا
  • ترجمه رزومه و مدارک
  • ترجمه شناسنامه
  • کارت ملی و مدارک هویتی
  • سند ملکی

 

زمان صدور ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا بلافاصه بعد از ثبت درخواست شما صادر نمی‌شود و اگر برای سفر برنامه مشخصی دارید بهتر است حداقل از چهار ماه قبل برای ارسال مدارک و ثبت درخواست اقدام کنید. طبق آخرین گزارش سفارت خانهی کانادا در سال 2019، صدور ویزای توریستی کانادا 92 روز کاری زمان خواهد برد.

 

منابع:

ویزای توریستی سایت گلچین و washington.edu

خواص اعجاب انگیز روغن سیاهدانه برای سلامتی

۱۹ بازديد

روغن سیاه دانه نوعی روغن حامل است که از دانه های گل  Nigella sativa به روش پرس سرد استخراج می شود.
به طور سنتی، روغن سیاه دانه دارای خواص تحریک کننده، گرم کننده و تاثیرات مثبت بر بهبود خلق و خو می باشد.

در طب سنتی سیاهدانه به عنوان یک معجون مکمل با سایر گیاهان دارویی در درمان اکثر بیماری ها به کار گرفته می شود.
روغن سیاه دانه بطور موضعی به منظور آبرسانی، تسکین، تقویت و تغذیه پوست، رفع عفونت های قارچی و لکه های پوستی و نیز برای ترمیم و بازسازی پوست استفاده می شود و موجب صاف شدن، روشن شدن و شفاف شدن پوست خواهد شد. روغن سیاه دانه همچنین در صورتی که بر روی مو اعمال شود، موجب تغذیه و تقویت مو می شود.
روغن سیاه دانه از نظر دارویی، باکتری های مضر را از بین می برد، پاسخ ایمنی قوی پوست را تحریک می کند، روند بهبود پوست را تسهیل کرده و دردهای عضلانی و درد مفاصل را نیز به بهترین شکل تسکین می دهد.
از سوی دیگر روغن سیاه دانه در صورت استنشاق، سلامت دستگاه تنفسی و هضم را تقویت و پشتیبانی می کند.

 

 

 

تاریخچه استفاده از روغن سیاه دانه

 

روغن سیاه دانه از دانه های گیاه Nigella sativa گرفته می شود که بیشتر به گل رازیانه معروف است. همچنین این روغن با نام های مختلف دیگری از جمله Black Oil ،Baraka ،Fitch Oil ،Kalajira Oil  و Kalonji Oil نیز شناخته می شود.
برای بیش از 3000 سال، از دانه های روغنی سیاه دانه برای کاربردهای آرایشی، دارویی و آشپزی مورد استفاده قرار می گیرد. از سیاه دانه به عنوان دارو گیاهی، چاشنی و تسکین دهنده درد و تحریکات موضعی، از جمله گزش، زخم، التهاب و بثورات پوستی استفاده می شده است
بر اساس منابع تاریخی، اعتقاد بر این است که روغن سیاه دانه برای اولین بار توسط آشوریان مصر باستان مورد استفاده قرار گرفته است، جایی که از آن توسط شخصیت های مشهور سلطنتی مانند کلئوپاترا و نفرتیتی برای مراقبت از پوست به شکل یک دارو گیاهی استفاده شده است.

در هند و خاورمیانه، از دانه های سیاه دانه که دارای عطر و طعم تلخ و تندی هستند در ترکیباتی که از فلفل سیاه، پودر پیاز و پونه کوهی تشکیل شده اند استفاده می شود و به عنوان ادویه و طعم دهنده در خوراک حبوبات، پخت نان، خورشت کاری و سبزیجات پخته استفاده می شود
در آیورودا، روغن سیاه دانه عمدتاً به دلیل خاصیت تحریک کنندگی، گرم کننده و تقویت کننده و همچنین به دلیل اثر بخشی بر بهبود روحیه در طیف گسترده ای از کاربردها مورد استفاده قرار گرفته است

مجله سلامتی وطب سنتی ماورای سلامت به تفصیل به این سبک درمان کهن پرداخته است.

 

 


در طب سنتی، از روغن سیاه دانه برای درمان بی اشتهایی، بیماری های مقاربتی و بیماری های زنان استفاده می شود. همچنین اعتقاد بر این است که سیاه دانه برای تحریک اشتها و افزایش متابولیسم و سوخت و ساز بدن، کاهش اختلالات عصبی، تعادل مزاج و تقویت هماهنگی بدن و ذهن مفید است.
طبق سوابق تاریخی پزشکان یونانی در قرن 1 میلادی، از سیاه دانه برای تسکین دندان درد، سردرد، گرفتگی بینی و کرم روده استفاده می شده است
با توجه به خاصیت تقویت کنندگی روغن سیاه دانه، پزشکانی مانند بقراط آن را برای بیمارانی که بیماری عمومی و ضعف داشتند تجویز می کردند. دیگر یونانیان باستان از آن برای تحریک شروع قاعدگی و افزایش تولید شیر در زنان استفاده می کردند
در کتاب "الشفاء"، نوشته حکیم ابن سینا، سیاه دانه را با توانایی های درمانی معتبر شناخته و از آن به دلیل خاصیت تقویت کنندگی، تحریک کننده و پیشگیری کننده  تقدیر کرده است. در این کتاب از سیاه دانه به عنوان تقویت کننده انرژی و کاهش ضعف، خستگی، غم و احساس دلسردی صحبت شده است. علاوه بر این، وی کاربرد درمانی سیاه دانه را برای رفع و تسکین علائم سرماخوردگی، تب، سردرد، تحریکات موضعی، زخم ها، اختلالات پوستی، دندان درد و کرم روده و انگل تأیید کرده است.

 

خواص روغن سیاه دانه

 

ترکیبات شیمیایی روغن سیاه دانه شامل اسید پالمیتیک، اسید استئاریک، اسید اولئیک و اسید لینولئیک هستند و از ترکیبات اصلی این روغن محسوب می شوند.

 

اسید پالمتیک به دلیل داشتن خواص زیر مشهور است:

 

خاصیت نرم کنندگی 
نرم کردن مو ها بدون ایجاد چربی اضافه و احساس سنگینی و چسبندگی
متداول ترین اسید چرب اشباع می باشد.
 

اسید استئاریک به دلیل داشتن خواص زیر شناخته می شود:

 

دارای خواص پاک کنندگی است که باعث از بین رفتن آلودگی، عرق و سبوم اضافی از پوست و مو می شود.
یک ماده امولسیون کننده ایده آل برای اتصال آب و روغن است.
به افزایش ماندگاری محصولات مراقبت از پوست و مو کمک می کند.
بدون کاهش درخشش و احساس سنگینی، موها را از آسیب های خارجی محافظت می کند.
پوست را نرم می کند.
 

اسیدهای اولئیک (امگا 9) دارای خواص زیر است:

 

لطافت، رطوبت و درخشندگی پوست و مو را حفظ می کند.
رشد موهای ضخیم تر و قویتر را تحریک می کند.
چین و چروک های زودرس و خطوط ریز را کاهش می دهد.
شوره سر را از بین برده و  رشد مو را تسریع میکند.
از پوست و مو محافظت می کند.
خواص آنتی اکسیدانی قوی دارد.
از التهاب و درد مفاصل جلوگیری می کند.

 

اسیدهای لینولئیک (امگا 6) دارای خواص زیر است:

موها را شاداب کرده و رشد آنها را تقویت می کند.
بهبود زخم را تسریع می بخشد.
در فرمولاسیون صابون ها و روغن های سریع خشک شونده یک امولسیون کننده موثر است.
خواص ضد التهابی دارد.
تسکین جوش و آکنه
حفظ رطوبت در پوست و مو 
وجود آن در روغن های گیاهی موجب مناسب بودن آن روغن برای پوست های چرب و مستعد آکنه می شود.
افزایش لطافت و خاصیت ارتجاعی پوست برای جلوگیری از پیری زودرس

 

 

 

 

https://gitlab.com/TobiMetz3

 

http://qooh.me/TobiMetz3

 

https://www.divephotoguide.com/user/TobiMetz3

 

https://setiathome.berkeley.edu/show_user.php?userid=11396837

https://independent.academia.edu/JennyTucker289

http://edu.fudanedu.uk/user/wesleycruz1/

http://fudanedu.uk/user/wesleycruz1/

http://jobs.ict-edu.uk/user/wesleycruz1/

http://ict-edu.uk/user/wesleycruz1/